Harley-Davidson u Zagrebu dobio možda i najbolji salon u Europi!

Danas je otvoreno novouređeno zastupništvo ove čuvene, legendarne marke, na novoj adresi Zagrebačka avenija 106

Nakon 7 godina uspješnog poslovanja, otvoren je novi, još reprezentativniji prodajno-servisni centar. Proteže se na 550 m2, te je uređen sukladno najvišim svjetskim standardima, kako bi ljubiteljima ovog legendarnog branda pružali istinsko i vrhunsko Harley-Davidson iskustvo. Po svemu viđenome, to si i uspjeli postići.
Veliko slavlje uveličao je i zagrebački gradonačelnik g. Milan Bandić simboličnim rezanjem vrpce. Na otvorenju su bili prisutni i članovi Udruge vlasnika Harley motora – Pleter Chapter Croatia te brojni Harlisti.

Inače, Harley–Davidson prodajno-servisi centar pokazao se kao omiljeno mjesto svih vlasnika i potencijalnih vlasnika Harley-Davidson® motocikala. U ”Harley oazi” imaju mogućnost razgledati salonske motocikle, svakodnevno isprobati nove modele te odabrati popratnu opremu koja ide uz image svakog ljubitelja motora. U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, dostupan je velik izbor motociklističke i casual odjeće, obuće, razni modni dodaci, accessories i sl. Također, nudi se vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala, dok će vas ljubazno osoblje savjetovati o svim novim trendovima u svijetu Harley-Davidsona.

Vesele ovakve stvari, pogotovo kada jedna ovakva marka u velikom stilu nastavlja svoj put prepun strasti i znanja. Nova lokacija definitivno će im omogućiti još više interakcije sa svim zainteresiranima i onima koji žele postati dio Harley obitelji.

 

Comments

comments