GEFCO i Talan udružuju snage

GEFCO i Talan potpisali su sporazum o razumijevanju s ciljem pružanja rješenja koja kombiniraju digitalne i fizičke tehnologije te su namijenjena automobilskom tržištu

Sporazum uključuje stvaranje zajedničkog pothvata (joint venturea) koji omogućava dvama partnerima ujedinjenje znanja i iskustava te predstavlja vrhunac njihovog odnosa godinama građenog na povjerenju. GEFCO donosi svoja znanja i iskustvo kao lider u automobilskoj logistici, poznavanje poslovnih (B2B) tržišta i snagu svoje međunarodne mreže, dok Talan nudi svoju ekspertizu u novim informacijskim tehnologijama kao što su internet stvari (Internet of Things), umjetna inteligencija, tehnologija blockchaina te agilne metode.

Luc Nadal, predsjednik Uprave Grupe GEFCO, kaže kako će zajednički pothvat u koji kreću s Talanom, omogućiti snažan napredak na automobilskom logističkom tržištu koje je raširena primjena digitalnih tehnologija temeljito uzdrmala.  Dodaje i kako je ta suradnja između dva partnera koji se međusobno nadopunjuju u skladu s njihovom strategijom razvoja inovacija partnera s vještinama, ali i predstavlja ključ njihovog budućeg rasta.

GEFCO teži promicanju i poticanju inovacija unutar Grupe, ali i s vanjskim partnerima, s ciljem transformacije sektora logistike i transporta. Tvrtka se zalaže za politiku dijeljenja inovacija, što uključuje partnerstva poput nedavno započete suradnje s akceleratorom Techstars.

Ovaj projekt podupire inovativnu politiku koju Grupa Talan od početka prati te osnažuje davanjem podrške glavnim pružateljima usluga i tvrtkama kroz inovativna rješenja. Budući da je kolektivna razmjena znanja dio Talanovog DNK, grupa potiče inicijative koje ohrabruju žene i muškarce da rade zajedno kako bi iskoristili tehnologije današnjice i izgradili budućnost.

Comments

comments