Fulda Ecotonn 2 HL

Fuldina teretna guma 385/65R22,5 Ecotonn 2 HL za prikolice odlikuje se povećanom nosivošću, a istodobno omogućuje uštedu goriva i bolje vozne performanse

Guma s oznakom M + S prvi je izbor za prijevoznike koji s više korisnoga tereta žele što više povećati svoju dobit budući da guma dopušta opterećenje od 10 tona po osovini. Guma ima gazni sloj sa šest širokih rebara koja uspješno prkose silama tijekom vožnje i tako osiguravaju veliku otpornost na oštećenja i brojne prevožene kilometre. Dezen gume Ecotonn 2 HL uključuje široke cik-cak žljebove koji pri kontaktu s kolnikom ostvaruju brojne prianjajuće rubove na rebrima na obodu gume, a to omogućuje veliku izdržljivost pri kočenju na suhim i mokrim cestama.

Na oznaci EU za gume Fulda 385/65R22,5 Ecotonn 2 HL uvrstila se u kategoriju B za iskoristivost goriva i za prianjanje na mokroj površini, što svjedoči o mogućnosti uštede na gorivu i velikoj izdržljivosti pri kočenju, a što se tiče buke u vožnji guma ima najbolju ocjenu – samo jedan zvučni val i vrijednost od 69 dB. Novija Fulda 385/65R22,5 Ecotonn 2 HL zamjena je za standardnu inačicu te omogućuje narezivanje žljebova i obnavljanje.

Comments

comments