Fulda Conveo Tour 2 – ljetne gume za LKV

Zbog velike trajnosti i smanjene potrošnje goriva kod ove gume, u Fuldi kažu kako su one posebno prikladne za flotne operatere

Novi pneumatici, Fulda Conveo Tour 2, predstavljaju novu generaciju već poznatih guma Conveo Tour, a zapravo su odgovor na povećanu potražnju guma u ovom segmentu, koji će se, u skladu sa provedenim istraživanjima, povećati za 12% u narednom petogodišnjem periodu (do 2021.).

Gazeći sloj izveden je u EcoTread dezenu, a takav profil osigurava smanjenje otpora kotrljanju. Rezultat smanjenog otpora kotrljanju i manje deformacije materijala gume, smanjeno je rasipanje energije nastale unutarnjim trenjem materijala. Uz to, optimizacijom konstrukcije gume u odnosu na prethodnu generaciju, povećana je trajnost, čime se smanjuju ukupni troškovi vlasništva (TCO), što posebno cijene flotni korisnici.

Dezen gazećeg sloja, s tri uzdužna žljeba Multiple AquaFlow Grooves, omogućuje ubzrano izbacivanje vode između gume i podloge, što smanjuje akvaplaning na mokroj podlozi, dok cik-cak rubovi poboljšavaju držanje u takvim uvjetima vožnje.

Comments

comments