Fordova akcijska trojka: Fiesta, Focus i EcoSport bogato opremljeni i po atraktivnim uvjetima

Ford je pripremio atraktivnu akcijsku ponudu svojih najprodavanijih modela. Osim vrhunskih automobila, kupcima se ovisno o željama i mogućnostima nudi i nekoliko opcija financiranja

Za one koji traže atraktivnog i pouzdanog limenog ljubimca s top performansama, u Fordu su pripremili savršenu kombinaciju njihovih najpopularnijih modela – Hrvatski auto godine 2019. Ford Focus, legendarnu gradsku Ford Fiestu, a za one s aktivnim životnim stilom tu je SUV Ford EcoSport.

S FOCUS ALL IN ponudom Hrvatski automobil 2019. godine Ford Focus može se dobiti za već od 1.483 kune mjesečno, uzobvezno i kasko osiguranje te sve troškove registracije na poklon. Gradski borac, Ford Fiesta, u Groove opremi stoji već od 961 kunu mjesečno. Uz prednosti inovativne tehnologije u novom izdanju nudi još veću udobnost i stil, te pruža za Ford karakteristični užitak vožnje.

SUV Ford EcoSport je sve popularniji na europskim i hrvatskim cestama, ponajviše zbog odličnog omjera uloženog i dobivenog. Također, kombinira snažan, robustan izgled s praktičnošću i sposobnošću. Komforan i ergonomski posložen iznutra, obogaćen je nizom pametnih tehnologija. Sad se nudi za već od 1.277 kuna mjesečno.

Ponuda vrijedi za kupnju vozila s lagera, a kupnjom kupac besplatno dobiva prvu registraciju i besplatnu policu obveznog osiguranja za prvu godinu, osim za Focus uz koji se dobije i malo više. Svi Fordovi imaju petogodišnje jamstvo, a više informacija o ovoj ponudi može se dobiti kod svih ovlaštenih Ford distributera ili na web stranici Ford Hrvatske.

Comments

comments