Ford obnavlja mrežu partnera

S ciljem daljnjeg rasta i širenja poslovanja, Grand Dalewest d.o.o. generalni uvoznik Ford marke za Hrvatsku, u lipnju 2018. obnavlja Ford prodajno servisnu mrežu

U sklopu autocentra GT Automobili Zagreb na adresi Betinska 1, blizu glavne ceste iz Velike Gorice prema Zagrebu otvoren je novi Ford prodajno servisni centar. Tvrtka GT Automobili d.o.o. također će otvoriti i prodajno servisni Ford centar u Splitu, s očekivanim početkom rada sredinom 2019. godine. Tvrtka AMC Međimurje d.o.o., uz osnovnu lokaciju u Čakovcu na kojoj već dugi niz godina uspješno promovira marku Ford, najkasnije do proljeća 2019. godine otvara prodajno servisni Ford salon i u Varaždinu.

Istovremeno, dio dosadašnjih prodajno servisnih partnera preuzeo je isključivo servisnu ulogu – tako su već otprije poznate lokacije Auto Hrvatske u Zagrebu i Karlovcu, lokacija Modul Auto u Zadru, lokacija Ford Pogarčić u Rijeci, AS Lacković u Velikoj Mlaci kraj Zagreba, lokacija Vukman Motors u Trogiru, lokacija AC Krivak u Koprivnici te lokacija Automehanika u Vinkovcima prenamijenjene isključivo u servisne salone.

Novootvoreni centar GT Automobila u Zagrebu, budući centri u Varaždinu i Splitu, Ford prodajno servisni centri AC Bilić u Slavonskom Brodu, AMC Međimurje u Čakovcu, Grand Auto u Zagrebu, Puli, Splitu i Osijeku, Omega Auto u Čilipima, AS Lacković u Sisku te Krainc Auto u Rijeci biti će uređeni prema novim standardima i u skladu s novim vizualnim identitetom marke – Ford Premium standard. Usklađenost s novim standardima, što ne uključuje iskorak samo u vizualnom već i u smislu podizanja kvalitete svih usluga ovlaštenih centara kroz edukaciju cjelokupnog osoblja zaposlenog u mreži, iziskuje ulaganje od minimalno 10 milijuna kuna s očekivanim završetkom prilagodbe najkasnije do početka jeseni 2019.

Comments

comments