FlixBusom za 69,00 HRK direktno u 10 država

FlixBus lansira ograničen broj karata, a dostupne su kratkoročno u periodu od 23.1. do 25.1. te vrijede za sva putovanja od 29.01. do 21.03.

FlixBus, europski br.1 u prijevozu putnika autobusom, samo za najbrže, osigurao je ograničeni broj karata  po atraktivnoj cijeni od 69 kuna. Karte će biti dostupne od 23.01. do 25.1. putem www.flixbus.hr, besplatne FlixBus mobilne aplikacije ili na prodajnim mjestima FlixBusa za sva direktna putovanja iz hrvatskih gradova koji su povezani FlixBuszelenom mrežom kao što su Zagreb, Rijeka, Pula, Varaždin, Čakovec, Split ili Osijek. Putnicima iz Hrvatske na raspolaganju su najpoznatije europske destinacije poput Ljubljane, Budimpešte, Münchena, Frankfurta, Nice, Venecije, Rima, Milana, Padove te mnogih drugih.

“Ova ponuda može biti izvrsna prilika za kratak vikend predah od užurbanog života  ili mogućnost da  posjetite obitelj i prijatelje koji žive izvan Hrvatske. Povoljna putovanja FlixBusom su zaista dostupna svima bez obzira na budžet kojim raspolažu!” – ovim povodom je izjavila Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE.

U Hrvatskoj  je zelenom mrežom trenutno povezano više od 100 gradova iz kojih je moguće direktno putovati u 10 država: Italije, Slovenije, Austrije, Njemačke, Švicarske, Francuske, Nizozemske, Češke, Slovačke i Mađarske.

Frekvencije dnevnih i tjednih polazaka te točne destinacije dostupne po 69,00 kuna mogu se provjeriti na www.flixbus.hr.

Comments

comments