Električna Kona za Cammeo

Cammeo je na ovaj način obilježio izlazak na cestu prve skupine od 20 Partnera, ali i početak elektrifikacije flote. Naime, svi prisutni imali su priliku razgledati električni automobil modela Hyundai Kona, prvi takav iz, za početak, slovenske flote. Osmislili su novi model koji zamjenjuje franšizni pa tako vozačima žele ponuditi da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Naime, nude najpovoljniji najam vozila koji iznosi svega 120 kuna dnevno.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24 – satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji. Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. 

Iz Cammea poručuju kako im je plan umrežiti Hrvatsku te kao inovator u mobilnosti biti uvijek korak ispred. Tako im je prije nekoliko mjeseci izašao kompletno novi sustav od klijenta preko call centra do vozača kao bi svima u tom lancu olakšali rad. Dodaju i kako u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Comments

comments