Dva diva nastavljaju suradnju

Stihl i Volkswagen nastavljaju suradnju na globalnom natjecanju Stihl Timbersports Champions Trophy uz Amarok V6 kao službeno vozilo

Volkswagen Commercial Vehicles i Andreas Stihl AG & Co. KG započeli su partnersku suradnju u ekstremnom međunarodnom sportskom takmičenju Stihl Timbersports Champions Trophy i World Championship competitions još 2015., a sad su je produljili  do 2020. godine. Službeno vozilo takmičenja The Original Extreme Sport je tako Volkswagen Amarok V6.

„Ponosni smo što će Volkswagen Commercial Vehicles biti uz nas još tri godine. Tijekom proteklih godina, ovo partnerstvo nam je omogućilo da značajno značajno unaprijedimo te navijačima i sudionicima ponudimo još profesionalnija i uzbudljiva takmičenja!“, rekao je dr Nikolas Stihl, predsjednik nadzornog odbora Stihla.

„Stihl Timbersports oduševljava navijače i profesionalne natjecatelje širom svijeta. Ovo takmičenje je kao stvoreno za naša vozila, kao što je Volkswagen Amarok. Ono što je važno za naše kupce je kao i u ovom sportu; vrhunske performanse, preciznost i izdržljivost!“ kaže dr Günther Scherelis, šef komunikacija Volkswagen Commercial Vehicle .

Ove godine sezona međunarodnih takmičenja započinje sa „Champions Trophy France“, koji će se održati 26. svibnja u Marseilleu, a završno takmičenje će biti u Liverpoolu, 19 – 20 listopada.

Comments

comments