Deset godina Setrinog sjedala Voyage

Prvoklasna udobnost sjedenja poznatija je kao Setra Voyage. Prije deset godina Setra je predstavila prvu generaciju ovog uspješnog anatomskog sjedala koje se ugrađuje u modele TopClass i ComfortClass

Od 2010. do danas su četiri modela – Setra Voyage, Plus, Supreme i Voyage Ambassador s posebno širokom površinom sjedala – pronašli put do srca putnika koji posebno uživaju u putovanju na sjedalima s izraženim jastucima na sjedalnom dijelu i naslonima gotovo bez vibracija. Po želji, ova udobna sjedala su dostupna i s individualno podesivim luksuznim naslonima za glavu (foto dolje). Tvrtke koje koriste turističke autobuse također mogu birati između 200 tkanina za njihovo personaliziranje.

Nastaju u odjelu proizvodnje sjedala u tvornici autobusa Neu-Ulm tvrtke EvoBus GmbH. Ovo je ujedno i mjesto proizvodnje dviju robusnih verzija sjedala Setra Route i Setra Transit, koja su namijenjena za upotrebu u autobusima iz serije Setra MultiClass na redovitim međugradskim linijama. Ukupno je do danas već 800.000 sjedala generacije Voyage ugrađeno u turističke autobuse Setra TopClass i Setra ComfortClass. S integriranim sigurnosnim pojasevima, intuitivnim korištenjem i definiranom zonom sudara, sjedala također pružaju sjajnu ekonomičnost i visoku razinu sigurnosti.

Comments

comments