Conti CoachRegio, za međugradske autobuse

Continental je predstavio novu liniju guma za autobuse u međugradskom prometu, za prednju i pogonsku osovinu, a s novim pneumatikom ciljaju na široki krug potencijalnih korisnika

Kako kažu u Continenalu, nova linija guma nudi pouzdano i sigurno putovanje u uvjetima promjenljivih brzina, uz odličnu upravljivost i veliku kilometražu po brdovitim i vijugavim regionalnim cestama. Linija Conti CoachRegio uključuje gume za sve osovine kao i posebnu gumu za pogonsku osovinu. Novi dizajn osmišljen je da zadovolji potrebe flotnih kupaca koji rade na kratkim i međumjesnim relacijama, kao i za turističke i školske autobuse, te autobuse za prijevoz radnika. Nove guma dostupne su kao Conti CoachRegio HA3 295/80 R 22.5 za sve osovine i Conti CoachRegio HD3 za pogonsku osovinu.

Gume nose oznaku pahuljice u planini – 3PMSF (Three-Peak Mountain Snowflake) pa su predviđene za sve vremenske uvjete i godišnja doba, s naglaskom na zimske uvjete. Imaju indeks nosivosti 154/149, a od ostaih danas bitnih oznaka imaju oznaku C za ekonomičnost i B za prianjanje na vlažnom kolovozu, dok prilikom kotrljanja stvaraju buku od 71 dB (HA3) i 73 dB (HD3). Uravnoteženi spoj gumenih polimera i ojačavajućih punila, osiguravaju visoku kilometražu uz odličan otpor kotrljanju, a istovremeno nude vrhunsko rukovanje na mokrom i dobro prianjanje na suhom kolniku. Ove gume će biti dostupne tijekom četvrtog kvartala, a zahvaljujući čvrstoj konstrukciji karkase, moguće je višestruko protektiranje.

Comments

comments