Briselski izlog novog doba Peugeota

Od sve sile automobila s logom lava na nosu, izloženih na više od 2000 četvornih metara zatvorenog prostora, kao najveći novitet izdvaja se novi B SUV 2008. U svakom svom detalju on pridonosi onomu na čemu se temelji današnji uspjeh game Peugeot: potvrda statusa na temelju dizajna i razlikovanje od konkurencije na temelju inovacija i tehnologije.

Zahvaljujući snažnom i prepoznatljivom stilu, druga generacija modela 2008 ispisuje novu stranica u povijesti segmenta SUV-ova marke Peugeot. Iako odražava sve trenutačne stilske tendencije u svojoj gami, ističe se i njegov poseban karakter. Opremljen je s još više tehnologije zahvaljujući novom sustavu Peugeot i-Cockpit 3D . Pored toga, oprema za pomoć u vožnji neuobičajena je ili čak rijetka za ovu klasu vozila, jer je preuzeta iz viših segmenata.

Predstavljena je i čitava paleta hibridnih vozila. 508 Hybrid i 508 SW Hybrid u kombiniranom načinu rada ostvaruju prosječnu potrošnju od oko 1,3 l/100 km, dok se emisija CO2 kreće oko 30 g/km. 508 Hybrid će imati električnu autonomiju od oko 54 km, dok će karavanski SW dohvatiti 52 km isključivo na struju. Hibridni SUV 3008 ima električnu autonomiju od oko 50 do 60 km (WLTP). Putem standardnog 7 kW punjača bateriju je moguće napuniti za manje od dva sata. Prosječna potrošnja je 1,6 l/100 km, a emisija CO2 29 g/km.

Comments

comments