Bogatija Business+ oprema za Renault Kangoo Z.E.

Nadogradnja postojećeg i popularnog paketa opreme Business donosi niz novih elemenata i detalja koji vozačima pružaju još bolju udobnost i praktičnost u svakodnevnom korištenju

Renault Pro + je najavio dodavanje novog paketa opreme, Business +, na električni dostavnjak Kangoo Z.E. Izvana, novi paket opreme serijski donosi metalizirani lak s odbojnicima u boji karoserije sprijeda i straga, dok su kučišta električno upravljanih i sklopivih ogledala u elegantnoj sjajnoj crnoj boji. U unutrašnjosti vlada ugodno okruženje za vozača i suvozača zahvaljujući središnjem naslonu za ruke sa spremištem i policom iznad glava, za manje pakete i veću praktičnost. Vozaču boravak u vozilu olakšavaju i standardno prilagođena funkcionalnost s jednim dodirom na tipku za električna prednja stakla, dok stražnji senzori za parkiranje daju veću samopouzdanje i olakšavaju manevriranje u ograničenom prostoru.

Ugrađeni multimedijski sustav Renault R-Link važno je pomagalo poslovnim korisnicima kojima je u svim uvjetima potrebna internetska veza. Između ostalog, nudi navigaciju u stvarnom vremenu, internetske usluge, telefoniranje bez korištenja ruku i praćenje ekološke vožnje. Također, sustav R-Link se može spojiti s pametnim telefonom i još više olakšati radni dan. Dostupan kao van sa srednjim ili dugim međuosovinskim razmakom, Kangoo Z.E. Business + također ima bateriju od 33 kWh i motor od 44 kW (60 KS) i 225 Nm, s dosegom od 230 km (WLTP) i nultom emisiju iz ispušne cijevi (kad bi je imao). Pored toga, štedljivi način vožnje Eco može mu poboljšati domet za čak 10 %. Onima koji ne žele stalno pritiskati tipku dostupna je i mogućnost stalnog uključivanja načina Eco.

Nosivost je, ovisno o verziji, od 605 do 640 kilograma. Stražnja vrata se otvaraju pod kutem od 180° dok duljina utovarnog prostora može biti do 2,88 m. uz dovoljno prostora za smještaj euro palete. Bezbrižnu vožnju osigurava opcija jamstva do šest godina, odnosno do 200.000 km, kao i izbor jednog od tri ugovora o održavanju s razdobljem trajanja do pet godina, odnosno do 200.000 km.

Comments

comments