Autoškola Učilište za cestovni promet

U okviru djelatnosti Učilišta za cestovni promet s radom je nedavno započela i autoškola koja provodi osposobljavanje kandidata za B, C, CE i D kategorije

Pokretanjem djelatnosti Autoškole, osposobljavanja kandidata za vozače za B, C, CE i D kategorija Učilište za cestovni promet – Ustanova za obrazovanje odraslih na jednom mjestu nudi kompletan program za vozače, kako amatere, tako i profesionalce. Od samog osnutka Učilišta za cestovni promet koji je osnovao Sindikat hrvatskog vozača, odnosno članovi istog sindikata cilj je bio ponuditi kompletnu, prihvatljivu i kvalitetnu uslugu u pogledu osposobljavanja vozača.

Kompletna usluga znači da u Učilištu za cestovni promet možete postati vozač osobnog automobila, vozač teretnog motornog vozila ili vozila za prijevoz putnika. Uz to se možete obrazovati za zanimanje Vozač motornog vozila, Tehničar cestovnog prometa, Tehničar za logistiku i špediciju, osposobiti se za prijevoz opasnih tvari (ADR), rukovanje viličarem, valjkom ili nekim drugim radnim strojem te se redovito osposobljavati kroz Početnu i Periodičku izobrazbu vozača (KOD 95).

Kako bi usluge Učilišta za cestovni promet doista bile prihvatljive pobrinuli su se kao prvo prihvatljivim cijenama usluga, i pored toga omogućili svim članovima Sindikata hrvatskog vozača kao i članovima njihove obitelji dodatne popuste na sve usluge.

U pogledu kvalitete zadani su vrlo visoki standardi u svim segmentima, od kvalitetnih kadrova, ugodnog i moderno opremljenog prostora do kvalitetnih vozila za obuku vozača. Autoškola raspolaže s atraktivnim, modernim i potpuno opremljenim vozilima Ford Fiesta i DAF LF.  Zadovoljstvo prvih polaznika autoškole i veliki interes za uslugama Učilišta za cestovni promet potvrda je uspjeha ovog projekta.

 

Ljubazno osoblje na raspolaganju je od ponedjeljka do petka u vremenu od 8,00 do 19,00 sati, odnosno subotom u vremenu od 8,00 do 13,00 sati na Radničkoj cesti 184 u Zagrebu, a za sve informacije možete se obratiti i na broj telefona 01/34 96 773 ili putem elektroničke pošte info@ucp.hr.

Comments

comments