All Star 2020: još bolja Mercedesova ponuda

Početak povratka u „novu normalu“ Mercedes obilježava atraktivnom akcijskom ponudu vozila sa zalihe, s uštedama sve do 100.000 kn, ovisno o modelu

Ova se akcijska ponuda nastavlja na dosadašnji All Star, s tom razlikom da paket koji je uključivao produljeno jamstvo, servisiranje u trajanju od četiri godine, registraciju i nultu kamatnu stopu više nije uključen u cijenu vozila. Kupac sada ima slobodan izbor što želi učiniti s istaknutim popustom. Može ga čitavog pretočiti u popust na redovnu cijenu ili može iskoristiti dio popusta za ugovaranje produljenog jamstva, servisnog paketa ili nečeg drugog, poput dodatne opreme ili  artikala iz ponude Mercedes-Benz Collection.

Visina ukupnog popusta na modele kreće se od 18.750 kuna za Smart, i raste kao i klase vozila. A klasa je povoljnija za 35.000 kuna, GLB za 43.750, B klasa za 47.500 kuna, C klasa za 50.000 kuna, E klasa za 93.750, dok je SLC povoljniji za okruglo 100.000 kuna. Ponuda modela se razlikuje ovisno o prodajnom partneru, a Mercedes Benz Hrvatska će dnevno na svojim web stranicama ažurirati detaljnu listu atraktivno opremljenih vozila u ponudi. Ona vrijedi do 30. lipnja ili do isteka zaliha.

Comments

comments