99 Mercedes-Benz Citara za Abu Dhabi

Daimler Buses nedavno je u glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata isporučio veliku flotu Citara kako bi njome značajno proširio i modernizirao njegov učinkoviti i dobro integrirani prometni sustav

Niskopodni gradski solo autobusi Mercedes-Benz Citaro su proizvedeni u tvornici Daimler Buses u Mannheimu u Njemačkoj i opremljeni su motorima emisijskog standarda Euro VI. Uz to, autobusi se održavaju na temelju petogodišnjeg ugovora o kompletnoj usluzi koju pruža Emirates Motor Company Commercial Vehicles (EMC CV), ovlašteni distributer Mercedes-Benza u Emiratu Abu Dhabi. EMC CV je dio konglomerata ALFAHIM Group, jedne od najuspješnijih tamošnjih obiteljskih tvrtki. U portfelju su joj tvrtke iz automobilskog, nekretninskog, energetskog i putničkog sektora.

Nakon što je Daimler Buses uspješno savladao ulazak na tržište u Abu Dabiju sa 100 jedinica Mercedes-Benza Citara 2009. godine, ovo je sada druga velika narudžba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Isporuka naglašava strateški cilj rasta Daimler Buses-a za otvaranje novih tržišta; na taj način dodatno širi svoju globalnu prisutnost.

Comments

comments