300 tisuća kuna za borbu protiv virusa

Brojni su se uključili u ovu sudbonosnu borbu protiv pandemije koronavirusa , pa i tvrtka Porsche Croatia, vrijednom donacijom Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević

Pandemija koronavirusa predstavlja izazov ne samo za tvrtke, nego i za društvo u cjelini. Pogodila je svaku industriju pa je tako zaustavila i proizvodnju i prodaju automobila. Iako proizvodne trake ne proizvode auto dijelove, tvornice i visoka tehnologija auto industrije Volkswagen grupe našle su svoju primjenu u proizvodnji medicinske i zaštitne opreme, nužno potrebne u borbi protiv virusa COVID-19. Tako, recimo, u Lamborghiniju krojački odjel umjesto kožnih presvlaka šije zaštitne maske. Osim stavljanja na raspolaganje proizvodnih kapaciteta i visoko specijaliziranog know-howa nasvim tržištima, solidarnost zaposlenika Volkswagen grupe doprinosi rješavanju širenja ove zaraze.

Međunarodnim naporima Volkswagen grupe pridružila se i tvrtka Porsche Croatia svojom donacijom u iznosu od 300.000 kuna Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević dajući svoj doprinos u sprječavanju daljnjeg širenja zarazne bolesti i spašavanju ljudskih života. Osim pomoći onima koji nose najveći teret borbe protiv virusa, Porsche Croatia smatra da kao društveno odgovorna tvrtka može dati doprinos i osnaživanjem poruke „ostani doma“ kroz svoje poslovne aktivnosti.

Comments

comments