Kamionska parada u Osijeku

Živo i protočno bilo je koncem listopada u Automobilima Škojo u Ulici  borova 1 u Osijeku. Riječ je o Mercedes-Benzovu Danu  otvorenih vrata – Krugu povjerenja, jednoj od najvećih i  najsnažnijih automobilskih izložbi koja je primarno koncentrirana na kamionski i teretni program. Dan otvorenih  vrata funkcionirao je u formi interaktivne prezentacije  konkretnih postignuća pojedinih modela iz teretnog programa.

Mercedes-Benzovi stručnjaci su, ovisno o interesu gostiju i  korisnika, precizno objašnjavali detalje iz cjelokupnog radnog vijeka svakog pojedinog gospodarskog vozila. Posebno  su konkretni bili kad je u pitanju tumačenje cjelovite  funkcionalnosti svakog pojedinog vozila, njegove ekonomičnosti, sigurnosti, podrške i povjerenja koje trajno zaokružuje suradnju između proizvođačkih inovacija i korisničkih iskustava. Svi zainteresirani mogli su voziti demo  tegljač tipa Actros 1843 i usput se informirati o ukupnim  troškovima vlasništva koje je, kad je Mercedes-Benz u  pitanju, svakako povoljnije u odnosu na konkurenciju.  Kandidati za demo vožnje, naravno oni koji posjeduju  vozačku dozvolu valjane kategorije, birali su hoće li kamion  voziti sami (u pratnji službenog vozača) ili će ih voziti  službeni vozač. Krug po velikoj osječkoj industrijskoj zoni  bio je dovoljan da se svi uvjere u funkcionalnost, sigurnost i  udobnost ovih vozila. Nakon praktične vožnje bilo je puno  jako dobrih pitanja i mnoštvo vrhunskih Mercedes-Benzovih  argumenata.

Poslovni partneri i drugi gosti mogli su pogledati izložene  modele Actros 1843, demo tegljač, Streamline kabina, crveni  i sivi metalik. Tu je bio i Arocs 2643 za cestarsku nadogradnju  s classic kabinom – RASCO te tri FUSO Cantera – 7C15, laki  furgon; 6C18 4×4 cestarsko vozilo i 7C15, hladnjača. Zain teresirani su mogli pogledati i Sprinter 316 – 4325 furgon,  Sprinter 519 – 4325 extra dugi furgon, Vito furgon i Vito  Mixto, V 220 d, Citan – Mixto i Novi Actros 2542 L.

skojo 1 net skojo 2 net skojo 3 net skojo 4 net skojo net

Comments

comments