15 godina Auto Stop brzih servisa

Prva neovisna mreža servisa za automobile narasla je na 44 servisa rasprostranjena diljem Hrvatske

Tvrtka Auto Krešo bila je pionir u mnogim stvarima na hrvatskom tržištu dijelova. Tako je prije petnaest godina pokrenula i prvu neovisnu mrežu autoservisa – Auto Stop. Simbolično, uz 25 godina Auto Kreše, ove se godine obilježava i 15 godina Auto Stop brzih servisa. Odmah u početku ova je mreža servisa zamišljena tako da svaki servis djeluje zasebno kao pravna osoba, ali pod jasnim obilježjima. To je postao trend koji su ubrzo počeli pratiti mnogi. Auto Stop obilježja korisnicima jamče vrhunsku razinu usluge, stručnost, preciznost i brzinu, dakako uz kvalitetne rezervne dijelove diljem Hrvatske.

Prije 15 godina bili su pioniri u postavljanju standarda koji su tada bili nešto novo, a danas su opće prihvaćeni. Primjerice, besplatnom kontrolom stanja vozila svih automobila koji dolaze u Auto Stop servise već 15 godina informiraju vozače o pravom stanju njihova vozila. Sve to napravljeno je u cilju što sigurnijeg sudjelovanja u prometu, što je jedna od glavnih zadaća tvrtke.

S početnih 17 servisa, mreža je prije pet godina narasla na njih 36, da bi danas brojila 44 servisa. Dobar dio današnjih članova tu je od samih početaka, a prednosti koje pruža Auto Stop članstvo vlasnici servisa prepoznaju i danas. Tako interes ne jenjava, a recesijska vremena okreću i ovlaštene zastupnike na druge modele održavanja vozila.

Nakon 15 godina poslovanja, odlučili su se na značajniji redizajn logotipa Auto Stop mreže servisa, pa u narednim mjesecima slijedi i promjena dekoracija na svim servisnim radionicama. Sve informacije o mreži Auto Stop brzih servisa brzo i jednostavno možete doznati na internetskoj stranici www.autostop.com.hr te na besplatnom broju telefona 0800 250 800.

autokreso mala

Auto Stop u brojkama:

17 servisa prije petnaest godina

36 servisa prije pet godina

44 servisa u današnjoj mreži

142 dizalice nalaze se u 44 servisa

144 majstora svakodnevno popravljaju vozila

8161 četvorni metar broje svi servisi zajedno

Comments

comments