Vrijedno priznanje za L200

Mitsubishi L200 Double Cab po drugi puta je izabran za najbolji pick-up u Australiji

Poznati australski automagazin OzRoamer u svom je specijalnom izdanju objavio popis nagrađenih vozila u kategorijama 4WD&AWD SUV za 2015. godinu. Drugi puta za redom izabran je Mitsubishi L200 kao najbolji pick-up s duplom kabinom. Urednik časopisa OzRoamer ističe kako je izvrsno opremljen L200 pravi predstavnik snage i pouzdanosti koja se traži od pick-upa.

Iz Mitsubishi Motorsa Australija s ponosom ističu visoku kvalitetu voznih karakteristika modela L200 koji je petom generacijom svoju reputaciju robusnog, izdržljivog i pouzdanog pick-upa dopunio rafiniranim osjećajem ugodne vožnje osobnog vozila. Konkurenti za L200 u ovom izboru su bili Isuzu D Max LST, Ford Ranger XLT, Holden Colorado LTZ i Mazda BT50 XTR.

U kategoriji najboljeg 4WD SUV, nagrada je također pripala vozilu Mitsubishi Motorsa – Pajeru Sport (koji se ne proizvodi za europsko tržište). Pajero Sport opisan je kao najnaprednije opremljen 4×4 SUV koji uspješno usklađuje prostornost SUV i izvrsne performanse 4WD s naprednom pogonskom tehnologijom i značajkama sigurnosti (najveća razina sigurnosti u kategoriji).

Comments

comments