Optidriver Xtended za posebne namjene

Renault Trucks dodao je robotizirani mjenjač ​​Optidriver Xtended, na kamione C i K serije, opremljene s ekstra sporim (crawler) brzinama

Vozila u kamionima Renault Trucks C i K sad mogu biti opremljena robotiziranim ekstra sporim mjenjačem, Optidriver Xtended. Ovo omogućuje korisnicima koji rade u teškim uvjetima da imaju mogućnost korištenja jednog ili dva dodatna spora stupnja prijenosa. Ovisno od zahtjeva, kupci mogu izabrati jedan ili dva dodatna stupnja prijenosa postavljena prije ‘prve’ brzine, što omogućuje vozačima da pomjeraju svoje kamione brzinama između 0,7 i 2 km/h, sigurno i s visokom preciznošću.

Optidriver Xtended poboljšava udobnost vožnje i mogućnosti manevriranja kamiona u teškim uvjetima vožnje, kao i olakšavanje kretanja uzbrdo pri punom opterećenju. Također smanjuje operativne troškove za kupce, jer se ujedno smanjuje mogućnost kvara na kvačilu. Optidriver Xtended u verziji s 13 stupnjeva prijenosa preporučuje se korisnicima koji rade u građevinskoj i teškoj industriji, u situacijama teškog prometa preko 80 tona, kao i aplikacijama koje zahtijevaju konstantno i sporo kretanje kamiona, kao što su rasipači i mašine za čišćenje. Optidriver Xtended s 14 stupnjeva prijenosa dostupan je na vozilima s pogonom na sva četiri kotača, konstruiran da zadovolji ekstremne zahtjeve u kamenolomima, rudnicima, šumama ili pak naftnim poljima.

Comments

comments