Autoškola Novak od sada uz moderno opremljeni Ford kamion!

Tvrtka NOVAK d.o.o. iz Osijeka ,s dugogodišnjom tradicijom u osposobljavanju profesionalnih vozača u Republici Hrvatskoj preuzela je u listopadu novo vozilo FORD CARGO 1833 DC s nadogradnjom teretnog sanduka s rampom…

Vozilo najveće dopuštene mase 18.000 kg s 330 KS opremljeno je svim modernim sigurnosnim sustavima kao što su ABS, EBS, ESP, Line Guard, napredni sustav za kočenje u nuždi, pojačana motorna kočnica, pomoć za kretanje na uzbrdici i tempomat. Kandidatima će omogućiti stjecanje svih potrebnih znanja i vozačkih vještina te jednostavnu tranziciju na gabaritno velike kamione u špediciji.

Novo vozilo je direktoru tvrtke Novak d.o.o., Krešimiru Novaku, predao Lari Host, regionalni direktor prodaje Ford Trucks kamiona u Zagrebu.

Novak d.o.o. ima preko 28 godina kontinuiranog rada, vozni park od 2 kamiona, 2 kamionske prikolice, auto prikolicu za BE kategoriju, autobus, motocikl za A kategoriju, te nekoliko osobnih vozila prosječne starosti 3 godine. U vlastitom prostoru i s navedenim vozilima tvrtka u svakom momentu može zadovoljiti sve potrebe svojih polaznika odnosno prijevoznika i onih koji će to tek postati.

 

Comments

comments